SchoentypeLaag
Maat36-48
EN NormS3
TeenbeschermingCarbon – composiet
Anti-penetratiezool Textiel – T-527
Schacht materiaalHypertex
LoopzoolTPU/PU
AanpassingDGUV 112 191
OverigeESD, Vegan approved* Metaalvrij 
Artikelnummer953638
Prijs NL excl. BTW€ 128,95
Prijs NL incl. BTW€ 156,03

De unieke prestaties van de nieuwe Barefoot Feeling collectie – Natural Fit veiligheidsschoenen van HKS zijn een plezier voor de voeten!

De Barefoot Feeling collectie – Natural Fit veiligheidsschoenen zijn ontworpen om de natuurlijke lopen zo dicht mogelijk te benaderen. Dit betekent een rechtopstaande en dus gezondere houding, die de druk op uw wervelkolom beter verdeeld en uw gewrichten ontlast. De royale teenbox maakt het mogelijk om uw tenen vrij te bewegen en zorgt voor een optimaal gevoel van veiligheid en controle. Dit effect traint overigens ook uw hele voetspieren. Deze bijzondere eigenschappen van de Barefoot Feeling veiligheidsschoenen worden mogelijk gemaakt door hun buitengewone flexibiliteit, de loopvlakstructuur die zich aanpast aan de ondergrond en het gebruik van de lichtst mogelijke materialen.

Deze veiligheidsschoenen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en maken indruk door hun dynamische ontwerp. De Gekko buitenzool is ontworpen om u ten allen tijde een maximaal contact te maken met de ondergrond, waardoor het extra slipweerstand en dus grip krijgt. De TPU buitenzool is ook bijzonder duurzaam en slijtvast, wat de levensduur van de schoen natuurlijk direct beïnvloedt. Uitstekende schokabsorptie vermindert ook de belasting van de voorvoet en de nieuwe elastische Energy-tussenzool zorgt voor een energieker loopgevoel.

Voor extra loopstabiliteit hebben we onze beproefde HKS binnenzool aangepast aan het Barefoot Feeling concept. De binnenzool is nu nog beter ademend en draagt bij aan de stabiliteit door extra steun onder de voetboog. Dit geeft u optimale ondersteuning in elke situatie.

Nieuw ontwikkelde, bijzonder soepele, microvezels en textiel worden gebruikt in onze Barefoot Feeling veiligheidsschoenen. Deze zijn bijzonder slijtvast en ademend, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor uw werkdag. Dit betekent dat u kunt genieten van het beste allround draagcomfort met perfecte S3 veiligheidseigenschappen voor dagelijks gebruik. We denken dat dat een goede beslissing is!