Over HKS

HKS® is een van de toonaangevende merken voor eersteklas veiligheidsschoenen en biedt uitstekende producten voor mensen die ons enthousiasme voor een gezonde levensstijl delen. De firma Heinrich Klumpen Söhne GmbH Co.KG werd in 1908 in Duitsland opgericht en wordt vandaag de dag geleid door Johannes Klumpen en Christoph Klumpen.

HKS® veiligheidsschoenen worden geproduceerd in Nettetal (Duitsland ) en gedistribueerd door handelspartners en agentschappen in Duitsland, België, Nederland, Italië, Zwitserland, Oostenrijk en Scandinavië. Onder het motto “Fit for work” produceert HKS® functionele veiligheidsschoenen die voldoen aan de hoogste eisen, kwaliteit en comfort. De schoenencollecties omvatten in de categorieën DIN EN 20345 SB, S1, S2, S3 sportieve, innovatieve veiligheidsschoenen voor mannen en vrouwen voor binnen- en buitengebruik.

Bij het ontwerpen van HKS® veiligheidsschoenen wordt traditioneel veel waarde gehecht aan een goed ontwerp in combinatie met hoge functionele eisen. Eersteklas technische apparatuur en ultramoderne productiefaciliteiten voldoen aan de vraag naar een hoge kwaliteitsstandaard van de producten. Perfect op elkaar afgestemde materialen vormen de voorwaarde voor een nauwkeurige productie. Nieuwe verwerkingstechnologieën garanderen klanten het hoogste niveau van veiligheid en draagcomfort bij elke HKS® veiligheidsschoen!

Het gekwalificeerd personeel vormt de basis voor het succes van het bedrijf in zijn meer dan 100-jarige geschiedenis. Professionele competentie en betrokkenheid zijn de sleutel tot het realiseren van de hoge eisen, verwachtingen en ideeën van de klant.

Wij wensen u veel succes en plezier met HKS® veiligheidsschoenen.

Uw Seelen Import  Team